ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

اذعان تل آویو به هلاکت و زخمی شدن ۴ نظامی دیگر در غزه

اذعان تل آویو به هلاکت و زخمی شدن ۴ نظامی دیگر در غزه ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت و زخمی شدن شماری دیگر از نظامیان این رژیم در غزه در جریان درگیری با مبارزان مقاومت فلسطین اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش رژیم صهیونیستی به کشته شدن و زخمی شدن شمار دیگری از نظامیان خود در نوار غزه اذعان کرد.

رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند دو نظامی این رژیم دیگر در نبرد‌های شمال نوار غزه کشته شده و دو نظامی هم به شدت مجروح شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت دو تن از نظامیان خود با نام‌های «یائیر آویتان» از یگان چتربازان گردان ۸۹۰ و «یائیر شموئیل» از گردان زرهی ۷۷ و جراحت شدید دو نظامی دیگر خود در جریان درگیری‌ها در منطقه الشجاعیه در جنوب نوار غزه اذعان کرد.

از سوی دیگر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اشاره به تمرکز درگیری‌ها در جنوب غزه گزارش دادند که از زمان آغاز درگیری‌ها در روز پنجشنبه هفته گذشته در منطقه شجاعیه واقع در جنوب غزه بیش از ۴۰ درگیری میان اشغالگران و گروه‌های مقاومت رخ داده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی تاکنون به سانسور شدید ارتش رژیم صهیونیستی در اعلام آمار تلفات خود اعتراف کرده‌اند؛ اقدامی که به دلیل شمار بالای تلفات نظامیان صهیونیست در جنگ علیه نوار غزه و ترس از واکنش‌های بیشتر داخلی در سرزمین‌های اشغالی انجام گرفته است.

این رسانه‌ها پیش‌تر فاش کردند که آمار زخمی‌هایی که ارتش رژیم صهیونیستی اعلام می‌کند، با آماری که بیمارستان‌های این رژیم ارائه می‌دهند، اختلاف زیادی دارد.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که ارتش این رژیم از مقام‌های بیمارستان‌ها خواسته است تا بدون هماهنگی با ارتش، هیچ آماری از تلفات را منتشر نکنند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار